mummy to be

kalau kndungan dh 32week nie mmg kuat tifo erk?sbb sy skng mgalami mcmtu skng...?

25 Các câu trả lời

ye sis . sy pon mcm tu . skrg da msok 33week pon kerap tido . wlau pon da tido pnjg . ttp ngntuk . uhuhu

sama lah kitaa skrg 32week , tapi apa kan daya masih bekerja.. kadang sampai tersenguk² 😂😂

Tifo ka tido.. hahaha.. jgn kata dh 32week..sy 7week pn pyegan teramat

Haah.mmg jd cpt penat, mengantuk. Rase mcm nk tido jer. Haha

Sama!!!!!!! Xde mood dah nk kerjaaa. Tp apakan daya haha

Sama la...asyik tido ja...buat keja rumah pun mlas 😂

Sy msk 39weeks jd kuat tdo.. Mata ni mcm ada gam🤣

Sy pon1 dh 32w..tdo tu x sgt.tp cpt pnt..😥

Aah yaa. Bykn brht lps ni. Msa brht da kurg

Faktor penat.. kdg sbb mlm tido xpuas