Mood mummy to be..

Nak Tanya semua mummy to be.. Skng nk msuk 12 minggu normal ke bile hilang selera mkn, semua mknan tak bole nk makan, makin susah nk tdo Hampir tiap hari kadang lpas subuh bru boleh tido, stress kadang mood OK kadang x OK... Mungkin sbb kurang tdo.. 😞😞😞#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Normal sis. First trimester memang macam tu. Sampai nak makan pun tak tahu nak makan apa. Kena tahan sat sampai masuk 2nd trimester. Nanti okay dah 💪🏻

3y trước

Tq sis ❤️

haaa tu normal je.. biasa la bila pregnant ni ada pembawakan.. hormon tak stabil.. enjoy alahan ni.. heheh.. mommy bole

3y trước

Tq sis.. 1st baby tu rase mcm terlebih emosi agaknyer.. 😊

Try berpenat2 dulu petang tu sblm tidur malam, maybe senang tidur nti

3y trước

Ye sis btol arini satu hari suntuk suami bawak pusing jln2 tgk mcm ni mcm mne..

normal