gatal2 kulit

Sy nk tanya ada sapa yg pernah mgalami masalah gatal kulit n naik bintik2 merah ketika mgandung...sy skng dah 35week dah 3 ari jd gatal2..😔😔

6 Các câu trả lời

Guna palmers lotion, hilang gatal2 tu, bila dah lama guna lepas tu kalau terlupa nak sapu pun tak gatal. Guna 2x sehari je. Pagi sekali, malam sekali. Anyway dia ada dalam bentuk losyen, krim. Ikut la mana yang u prefer. Beli kt guardian pharmacy.

Saya dri awal mengandung dah ada gatal2 bhgian leher, dah bagi mcam2 ubat dri klinik tp masih ada juga. Mybe alahan pembawakan masa mengandung.

Alahan pembawakan tu sis. Saya pun sama ni. Nnt minta ubat sapu dgn nurse

Saya awal kehamilan.. Huhu.. Letak ubat x hilang2. Huhu

Sy pun kene gatal2 tgh mengalaminye sekarang..

Pembawakan rasanya