Curious dan betul2 tak tahu

Kalau kita tgh pregnant, ada waktu subur jugak tak tiap bulan? Contoh keluar egg white & opk positif

4 Các câu trả lời

Usually pregnant takde dah waktu subur. And pregnant akan mengakibatkan opk sentiasa positive juga. Sepanjang pregnant klau check opk mmg akan positive. Eggwhite bnyak faktor. Bukan sbab subur je. Mungkin tu bukan eggwhite pun tp cuma seakan2 eggwhite. Contoh lebihan air mani laki, keputihan jernih dan lain2…

perempuan yg normal takkan ada. sebab hormon2 yg keluar time pregnant akan halang badan kita berovulasi sepanjang pregnancy tu. pregnancy is the best contraceptive.

normal tkde, tp ada jgk kes2 terpencil ada. sbb tu ada org tgh mengandung blh mengandung lg

xde..