OPK BELUM POSITIVE TAPI ADA KELUAR EGG WHITE

Hi, ada tak yang macam saya. OPK belum positive lagi tapi ada keluar egg white. Sekarang CD16, maksudnya subur ke?

OPK BELUM POSITIVE TAPI ADA KELUAR EGG WHITE
4 Các câu trả lời

yes. maksudnya dah start waktu subur. start je BD jangan tunggu +ve OPK. EWCM memang akan keluar few days sebelum dapat +ve OPK sebab EWCM keluar sebab estrogen, bukan LH. estrogen ni nanti akan trigger LH pula keluar and buat OPK +ve.

Nanti try tukar OPK size 6mm ye dlm shopee norsinaryahya. OPK tu size besar & mudah naik line sama (negatif & positif). Teruskan berOPK sehingga jumpe positif & negatif

2mo trước

Haah sis saya ada baca OPK yang 6mm tu. Baru order tadi dekat shopee. sebab tengok ramai pakai elok je. Yang saya pakai ni kadang macam nak taknak je naik line tu

yups subur tu sis klau ada kluar egg white

Boleh shj cuba bd