WAKTU SUBUR

Saya bersama ikut waktu subur dalam my calendar.. Pada hari waktu subur tinggi tu, pagi bersama tapi waktu petang ada keluar white egg + darah.. Selang sehari bersama lagi.. pon sama jugak.. Ada yg pernah jadi mcm ni tak.. #ingintahu

WAKTU SUBUR
4 Các câu trả lời

Klu tak silap sy masa sebelum pregnant pun sy ada kena macam ni juga, lepas tu sy pregnant.. bila dah pregnant pun jadi bleeding selepas bersama. Klu sis pregnant dan ada bleeding selepas bersama, boleh cuba ke emergency dan bgtau ada bleeding. Nanti doc akan check.

1y trước

baik sis.. saya tggu period delay baru nk check upt..

Sy yg irregular period selalu jg jadi mcm ni, sy rsa normal je dan anggap tu period sy klu berlarutan 2/3 hri. Klu drh tu keluar masa tu je boleh jadi ada kecederaan halus ketika brsma dgn suami..

1y trước

Owh yeke.. saya x pernah jadi lagi mcmnie.. baru pestime jadi.. skrg dah rasa nyeri2 kt payudara..

sy pon baru terjadi 2hari Lepas..Lepas bersama husband nak Mandi Tu Ada darah White egg+darah..

1y trước

Sama la..

Keluar darah slps bersama normal bg seseorang. Jika risau, buat pemeriksaan doktor