keputihan

Kalau keputihan dan gatal masa preggy apa yg perlu sy buat?

14 Các câu trả lời

Bagi tahu doktor sis. Tu keputihan yang tak normal. Takut kena infection dan boleh effect ke baby kalau tak dirawat. Doktor akan bagi ubat yang sesuai. Semoga dipermudahkan urusan ye sis.. Aamiin 🤲🏻

Keputihan yg warnanya dah kehijauan dan gatal yg amat sgt.. Better pegi kinik.... Lau keputihan biasa.. Bykn minum air.... Pakai panty liner.. Kerap tukar... Lau tak pakai... Spender tu pon kne kerap tukar...

5y trước

Saya pun ada masalah mcmni. Kenapa yaa. Tapi tak gatal cuma lelehan wrna hijau

Pergi klinik bgtau doc. Kalau perlu doc amik sampel utk check. Penting check risau ada gbs nnt kena on antibiotik sebelum delivery.

Kena cuci bersih, seluar dalam jgn basah. Guna air garam yg suam2 tu cuci je. Klu tak hilang jga.minta advice Dr ye mama

Law kputihan x gatal... Its ok sis... Tpi law gatal warna brubah... Kna inform doc sis... Risau c baby ada jangkitan nnt

Sis kena rajin tukar seluar dlm atau pantyliner..klu bolh sehari 4-5kali brgntung kepda sis mmbersihkan dn mnjga miss v sis..

5y trước

Tq info 😁

Sy pula keputihan warna putih cair tpi gatal dia aduuhai tuhan je thu sebp tu sy pakai sabun miss v kayu rapet hemmm

Jumpa doc di kk ckp nk check keputihan.. klu ada appoitment dgn misi pon blh bg taw jgk...

Klau pergi cek dengn doc klau tiada surat pink boleh ke

Bgi taw nurse @ dr.. Takot ada gbs @ kuman..