keputihan

hi sisturrr semua. kalau ade keputihan semasa preggy tp x gatal pun normall ke ? dan nak makan ubat apa ya untuk hilangkan ?

2 Các câu trả lời

Yup normal sbb hormonal changes.. xperlu mkn ubat selagi doc x prescribe. minum air kosong secukupnya, kurgkn mknn n minuman manis, jg kebersian vagina, pastikan sentiasa kering & keapkn tukar pantiliner..

Sy sblm ni prgnant strt 5 bln smpai deliver kputihan mmg byk...smpai brtukar wrna hijau..2 kli g klink...smpai gtal pdih bhgian V...alhmdllah lps brsalin da x de...