Keputihan semasa hamil

Hai mommy semua..sy nk bertanya,ada x mamy2 yg preggy alami keputihan yg byk..Bahaya x kalau keputihan dekat baby..sy first time kena masa preggy...kndugan yg sebelum xpernah pulak kena keputihan..Xselesa sgt

1 Trả lời

Baby dlm rahim.. xde kena mengena dgn keputihan.. klau miss v dh start gatal, atau warna selaim putih.. tu kena cek doc.. buat masa skrg pki pantyliner utk cek warna keputihan tu..

3y trước

Sy da jumpa doc..dia bg ubat insert..selsai maslah..Doc pon ckp bahaya kalau teruk...