baby bump

kalau jenis baby bump tk nmpk kan, minggu/bulan keberapa baru nmpk?#ingintahu #firstbaby #bantusharing

13 Các câu trả lời

saya first baby juga now dah masuk 9bulan.. masa 8bulan baru nampak baby bump..tu pun ramai cakap perut saya kecil macam tak pregnant 😂 apa pun alhamdulillah syukur baby sihat saya pun sihat.. check up kk sebulan sekali je tak kerap macam orang lain 😅 yang penting kita jaga kesihatan kita 😘

sy 14 minggu, lepas makan, baru nmpk mcm mengandung 😅. Bangun pagi, kempis, tp tak lak kempis, nampak lah perubahan perut bila tak pakai baju. Masih boleh pakai baju biasa yg longgar.

3y trước

🤭😂

Biasa dia 6,7 bulan tpi ikut badan lh klau jnis berisi tu susah skit mau nmpak bby bump☺️jngan risau yng penting bby sihat kt dlam tu

ikut perut masing masing...kita pun 1st pregnancy, 7 bulan ha baru kelihatan..kita saiz petite org nya...

Rasanya dalam 6-7 bulan kot. sebab saya pun dah 5 bulan lebih tapi baby bump macam 3 bulan je kecik

3y trước

ohh terima kasih share hehe

Saya dah 8bulan tapi kecik je baby bump 😂 tapi alhamdulillah semua normal

sy bulan ke 5 baru nmpak baby bump, tu pun cetoit je 😁

sya 4 bln tak npak apa..sbb badan gemok

saya 7 bulan baru nmpk perut mcm mengandung

sy dulu 6 bulan ke atas br nmpk sikit.. 😊