Suami demam

Kalau isteri demam, masih bangun buat kerja semua. Suami kalau demam, aduuhai.. makan mandi pun tak larat 😭🥹😂😌 Alahai. Doakan suami saya cepat sembuh. Aamiin. 🤲🏻

6 Các câu trả lời

Kan. Tak sihat sikit je dah macam nazak. Kadang sakit jugak hati. Dgn sampah2 pun sampai brulat tak terbuang pdhl bukan demam panas pun. Kita ni nk angkut buang sampah mmg tidak laa dgn anak tergantung dkt kaki, dgn sarat lagi. Sakit hati betul

aamiin inshallah syafaakallah suami puan.. tp sy kalau sy tak sedap badan sikit suami suruh rehat😆. tp anak je la, ibu, jom.. gi sana.. ibu nak air ibuu nak roti ibu nak nasi mmg dia celik mata je takde la bagi ibu baring elok

itu semestinye🤣..kite kan wonder woman..bab sakit kite xkan kalah sbb byk dlm kepala kite nk pk umh tangge y xkan pernah ciap..mkn minum ank suami sampai lupa tengah sakit

kann .bini sakit..slgi kaki tngn ble gerak..kja rumah ttp clear...husb bru nak demam gaya da mcm esk nk mateee daa😌

Fakta🤣

amin