ttc stahun

Tumpang tnya. Sya bru lepas demam panas 3hr, rmai kata mngkin nk dpt bby kot demam. Mula mula suami demam, lps tu sy demam. Bru sembuh demam 2hari kluar spotting Kaler coklat, cek upt negtf. Agak2 ada rezeki sy tak untuk first bby thun ni? Stahun lbh menunggu. Ibu ibu smua doakan sy ye, rndu dgn bau bby.

2 Các câu trả lời

Mcm sy 2 bulan (2 Kali) demam sebelum pregnant..Kali pertama (bln pertama) demam sblum dtg period..Kali ke2 (bln kedua) demam sblum time period dtg..pastu lewat period n pregnant tp xde rezeki gugur..

Amen