13weeks pregnant, Demam

Hi. Saya 13 weeks pregnant. dah 5 hari demam. Suami asyik cakap kena banyak buat aktiviti baru okay. bila rasa okay sikit. saya try bangun buat kerja. Lepastu demam semula. tengah buat kerja jadi pening dan terpaksa rehat semula. Semalam start selsema pula. pagi2 pun saya kuatkan diri ja bangun iron baju suami. Anak saya yang 2 tahun ni pun dah start demam juga. Dah buat test covid. negatif. Alhamdulillah suami nak stay rumah mak saya kejap. tak berani nak ajak pergi klinik sebab saya selalu tak makan sangat ubat. Kalau sakit sangat ja baru saya makan ubat.

2 Các câu trả lời

mcm sy juga..selalu letih..tapi nasib suami paham..dan xbagi sy buat kerja rumah.. apa pun diawal kehamilan baik puan rehat secukupyer.. Insyallah semua akan kembali okay..☺️

kalau selesema boleh try minum air perahan limau kasturi.. inshaa Allah okay. saya dah try guna lemon dan limau nipis. tak menjadi.

2y trước

ok” terima kasih skrang ni saya tengah selisma teruk sama batuk🥲 saya 6 weeks pregnant.