Perancang depo

Hi kalau guna perancang depo tapi darah non stop keluar means tak sesuai ke? Darah tu just sikit2 je. Macam mana nak hentikan darah tu keluar eh?

1 Trả lời

aritu saya tanya nurse dia kata kalau keluar sikit2 tu normal je kalau keluar banyak sampai setiap masa kena tukar pad tu yg tak normal..tapi kena tanya doc rsnye utk hentikan darah tu..mcm sy biasa darah sikit2 ni jadi bila bulan ketiga cucuk depo..lps brape hari dia hilang sendiri..

7mo trước

ooo..mcm sy la..kalke 3@4 cucuk depo kluar spotting coklat gelap..next day kluar drh..tp x byk..lau pkai pantyliner tu lau lama kdg pnuh 1 pantyliner..ni pon dh lbh 15 ari..berapa lama masa nk bg hilang drh tu ye sis?sbb xselesa..