Depo injection {Perancang Keluarga}

Hi mommy2, nak tanya saya dah 21hari ambil injection depo ni tapi tiba² keluar darah.. time tu kita tgh tidur sedar² je ada darah byk sampai kena cadar tauu.. knapa ye? tu darah period ke? injection ni tak sesuai ke or ada sebab lain? sekarang ni pun masih keluar darah lagi, risaula #ingintahu #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

mcm period tu. depo org mula2 ambil mmg bleh jdi irregular bleeding. ada darah bnyk , ada org sikit dan tak teratur. after dua tiga kali depo bru akn stabil skit pendarahan tu. klu bnyk sngt dan kerap darah tu, dinasihatkn jmpa dr.

period la tu