Cucuk depo

Saya abik perancang depo 7/12 /2022 tapi sampai sekarang darah keluar..mcm darah period tapi sikit2..saya bersalin czer date 23/10..kalau darah keluar hari2 tu means cucuk depo tu tak sesuai dengan kita ka? Pastu saya rasa badan saya ni cepat penat..nak bangun dari duduk pon sakit sendi2 kat kaki ni..ada apa2 supplement yg sesuai tak untuk ibu menyusu mcm saya? #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Betul saya cucuk priod n susu badan drop.. bagi ank isap jugak tapi tak knyang diaa kena bagi susu fm. Dengan priod nonstop sendi badan sakit. aaaaaaaa help us🥲🥲