BETIS DAN TUMIT LENGUH (INGIN TAHU)

Kalau betis lenguh tunslaah satu tanda kita mngandung ke...sbb tiba2 lenguh,tak ada buat keje berat or jalan jauh pn...dulu brdiri lama pn x pe,tp skrg bdri skejap pn tumit da lenguh,sape masa awal2 prengant atau sblm ia tahu dia pregnant ada rasa yg mcm ni???...brkaitan dgan hormon jgak ke ek klau rasa lenguh betis n tumit...kongsi sikit?

8 Các câu trả lời

Tanda hamil setiap orang tak sama....mcm saya 3 kali mengandung...tandanya sama ja...kaki lenguh dan cramp semcm.....bila check upt memg positif...😆😆😆...

slalunya klau tumit ng betis lenguh ni tanda rahim jatuh..tu yg sy tahu..mcm xde kaitan ng pregnant..tp xtahu lah,lain org lain cara kan..

Lenguh2 ni kalau bukan kurang kalsium, kurang vit D selain obesiti.. nak cakap tanda pregnant tu.. kena confirmkan dr upt

Bkn tanda hamil sis, kalau berat badan naik pn boleh jd lenguh..

Klau nak tahu pregnant ke tak.. better cek upt trus sis..

Try cek la sis utk confirm...huhu

mungkin sis x ckup rehat kot

normal jga tu sis..