kenapa ye kaki betis lengan ni jadi lenguh sgt2, pregy ni tak buat keje berat , Ada supplement tak

sila bantu

4 Các câu trả lời

Saya pakai selipar yang jenis baldu tu dlm rumah, keluar pn pakai sandal puma. Lepas tu kurang dh sakit kaki dgn belakang. Kalau tak haritu nk masak kejap je dah sakit belakang dgn tapak kaki. Tak pasti la ibu2 lain mcm mana.

2y trước

ye betuiii....sama sgt2

Pastikan kalsium, magnesium cukup dlm pemakanan. Nak supplements, tanya dok or, dan doktor prescribe ssuai utk keadaan puan.

2y trước

🌻

kurang kalsium tu puan.. sy pon mcm tu jgak.. pastu nurse sroh beli kalsium klau x boleh minum susu..

2y trước

ye .. alhamdulillah smlm sya gi farmasi try beli Obical....oil kalsium utk ibu hamil

saya tengah rasa sekarang sis , sakit sangat lagi yang lengan sampai refer pakar fisio

2y trước

Kan...Rasa cm Tak Der lengan ...nangis awak malam2...MLM td tido bongkok tunduk sakit sgt KT tulang blkng