tongsil baby 10 bulan

kalau baby 10 bulan tongsil nak bagi makan apa ea ganti bubur nasi..semua apa dia tak mau..kesian meragam lapar?

2 Các câu trả lời

Saya ade pengalaman...ank 1tahun 3bulan ulser kt lidah..terus xnak menyusu dah..nk baik tu 2mggu juga lah..lps baik dia xak nyusu terus dah...sedih sgt..yg tonsil sampai kena taha wad...doc bg mkn askrim vanila..

5y trước

hmm sedih nya..sbb susu badan pun die x bape mau ni ..bila lapar sgt baru mau..pastu aiskrim vanila macam manis sgt takut sbb die x sampai setahun lagi..aduh buntu🥴🥴🥴

Tonsil nie 1 je yg boleh bg dye cepat baik... Sis bg dia mkn aiskrim vsnilla