kecewaaaaaaaaaaq😢

kadang² sy ni tda habis fikir apa kkurangan sy di dpn mata suami. mungkin sy yg tda pndai jaga tau ambil hati dia😢kcwa sbp bila sy pgi beli brg mesti suami sy tgk prmpuan yg brnma wanija😢 , dngn keadaan sy yg kusut tda brgya tda cntik sbp tngh mngndung😢😢 sya malas betul mau be Cntik2 skg😢 mungkin silap sy juga.. istri mana yg x cmburu, kalau suami syg dia x pndg pun prmpuan lain.. tpi tida apa. sy tda akan selamanya begini, lps sy beranak nnti sy brubah dan itu janji sy kpda dri sy sndri.. sy selalu brdoa sama tuhan untuk kuatkan hati saya, sy x ingin jadi mcm dulu.. sy percaya emosi seorg prmpuan yg sdg mngndung sngt dasyat sbp sy pernh rasa😢, pernah satu hari dulu masa kami baru kawin dia tinglkn sy, sy tungu dia smpai subuh tapi dia x pulang, tau mcm mana hancur hati sy, masa itu sy mngndung anak pertama , sskit gila tuhan ja yg tau. trus sy x sngka² masa dia lari masa itu juga sy kgguran sbp sy mngis smpai ke pagi. sy kgguran jam 2pagi😢😢😢sumpah sy tidak kuat dngn ujian, tpi sy tau sy ada allah yg sntiasa brsma sy, sy hrp apa yg berlaku dulu tidak akan trulang lagi. cukuplah derita itu sy simpan sy tngung seorg diri, kalau la suami tau mcm mana perjuangan seorg istri bukn dri segi melahirkan anak saja.. sy doakn ibu² d luar sana sentiasa bhgia sama family ya😢 dan ambil pngjaran.. jangan jadi mcm saya.. kerana terlampau ikut emosi sy kgguran

1 Trả lời

sbr sis..sedih baca..banyakkan bdoa dekatkan diri dengan Tuhan..semoga sis tetap kuat

4y trước

tq sis. skg sy dh blh trima da biarpun sakit, sy nmpk dia dah brubah smnjak sy ade anak.. dan sy dah boleh kalahkan prmpuan tu