pergnancy

Saya tngah prgnant...tpi smua sy hdap sndri sbb suami krja jauh..Jmpa Pun sbulan pLing lma 3hri.. Cek p kk smua sy sndri.. Tpi bila suami ad cuti 3hri .. dia ajak blik rmh mrtua.. dn brmlm dsna slma dia cuti ..smpai sna pun suami buat sy mcm xwjud ja.. dia boleh brborak ktwa2 dgn fmly dia.. Sdgkn sy mrsa skit sngt..Sllu sy bgthu dea sy xboleh dduk lma2.. tpi dia xprnh ambk thu soal ksihatan sy.. kdg sy cmbru sbb dea lbih pdulikn fmly dea dri sy.. Klau Mak dia nk shopping kdg dia bole ambk cuti.. tpi sy p bcek Snggp sndri .. Sbb sy fham dea ssah ambk cuti.. prjlanan p rmh mrtua sy dri tmpt tinggl mngmbil masa 2 jam.. klau tngh mngndung mmg sllu rsa pnt.. tpi suami mcm tk nmpk keadaan sy..Penat sdh sy mngis stiap hri.. salahkh sy cmbru dgn fmly suami sy??..

1 Trả lời

Try utk be open dgn suami. Luah ape u rasa skrg. Laki mungkin dia x sedar dia buat apa.. kalau pendam sorg2 x elok stress utk kandungan. Be strong sis