Luahan hati

Kadang rasa jealous tgok kawan2 pregnant husband diorg layan mcm princess bawa gi makan2 sne sini , bagi hadiah sebab pregnant ape semua . Sepanjang pregnant nk makan ape ke teringin semua beli sendiri , ada lah juga husband belikan tpi ada lah bebel2-3 mcm tu . Saya ni bukan boleh org mcm mengeluh sikit ke ape ke rasa mcm diri ni beban kadang rasa nak nangis je kenapa saya ni sgt sensitif untuk benda kecil .

18 Các câu trả lời

jgn sedih2 sis.. nak apa2 beli sndri kdg2 suami kita nie busy xsmpat nak beli n tanya apa2... fikir positif je sis.. teringin apa2 order on9 je 🥰🥰 dia syg je kat kita.. klu ada prsaan sensitif tngk benda lain

saya pon cmtu..rimas la bila minx tolong ngomel mcm2..masa awal pegnant teringin bihun sup..bebel mcm2..pastu x minx apa dah..teringin nak makan pelam telur yg masam tu..tpi skang dah bersalin x dapat lagi..

Syukur lh dapat beli sendiri apa yg teringin. Ada yg tak dapat beli apa yg diidamkan . So, hilangkan rasa jealous dgn jangan bandingkan diri dgn org lain. Bahagia cara sendiri , elakkan stress. ❣️

ibu mengandung mmg sensitive. sbb perubahan hormon dlm bdn. bila teringin tu cube mntk tolong dgn husband beli kn. xpun ckp je anak teringin 😜 or mybe husband tgh on tight budget.

sy doakan sis dipermudah urusan. sy 4kli mengandung mesti gado dgn adik beradik n family sendiri. sy pn xfhm knp. cm pelik je bila sy preggy dorg sakit ht lol

ok lg tu sy siap diduakn lg.sedih rasa hati ni.tp demi ank yg dlm perot ni sy tahan je.xnk ank pn terasa😢

Kesian nya sis. Sis cuba lah bincang heart to heart dengan husband

abaikan story orang..xpyh tgk lagi bagus..tenang jiwa..