terasa hati

Sejak pregnant kali ni asik terasa hati je ngn husband... Bengang pon ade... Kenape? Sensitif betul la... Pregnant dlu2 tkde pon mcm ni...

2 Các câu trả lời

normal sis..Tu emosi kte bila mngdung..Sye pernah mcm tu..Dlu preggy pertma ok je emosi..Msuk yg kdua mngdung nie bnyk cpt sntap dan emosi cpt je nges padahal sikit je..Tpi kte kne cpt2 igt lah jgn cpt emosi sgt tkt nty anak mcm tu bila dh besar..Tu sye cpt2 istghfar bnyk2 n fikir postif..Xboleh lyn sgt emosi...

5y trước

wc

Normal tu sis.wife pn mcm tu jg dia bgtau dgn sy....😃