Baby meninggal dlm perut

Jz nk share.. Pengalaman gugur 2mggu lepas. Actually pnah dpt mimpi baby dh takda. Waktu tu klu kira, dah 7w5d. Bangun pg tu, dlm hati tpikir nak pegi scan sbb risau. Tp xpegi. Nk tggu waktu buka buku pink. Beberapa hari lepas tu, mimpi lg baby dh meninggal. Tup2, hari yg patutnya buka buku, yg patutnya masa tu dh 9w Dr scan katanya xde heartbeat, n umo dia 7w5d. Masa tu dh luluh hati, teringat waktu yg mimpi tu. Rupanya dia dh bg tanda2 awal dia nk pegi. Doakan sy dpt hamil lg #firstbaby

2 Các câu trả lời

Mudah-mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lbh baik drpd sisi-Nya 🤲

Truly sorry to hear this..