Pengalaman Bersalin

Jom share pengalaman bersalin ibu2

2 Các câu trả lời

kne refer ke hospital from kk sbb nk detail scan dgn pakar..msa kt pac,cek² ade contraction kuat..pstu ve,bukaan dah 3cm 😂 trus kena tahan wad,husband yg p amik brang²..gelabah jugak sbb anak first..esok nya bru msuk LR, bukaan bru 4cm..on drip induce,doc pecah kn ketuban 11am..3.45pm bru keluar baby bersaksikan husband sndri dlm LR 🥰

awal pagi teejaga dari tidur sebab sakit perut mcm senggugut. lepas mandi & sarapan pun sakit tak hilang, ajak suami ke hospital bukaan 2cm. tapi kena masuk labour room terus sebab air ketuban kurang. doktor pecahkan ketuban. layan contraction 24 jam baru selamat lahirkan baby girl 2.9kg secara normal.