cara cepat bersalin

Ibu2 jom share pengalaman ibu2 yg dekat dh ngn due,buat ape nk cepat bersalin? xlewat dr due.. sy arini 39w dh..xde rase pape lgsung ni

3 Các câu trả lời

kalau sy dulu exercise tak henti’ saampai la sakit celah kangkang 🤣 dah sakit celah kangkang pun still lagi buat exercise hahaha . buat squat , jalan itik kat tepi katil , mencangkung 3min , pusing’ pinggang mcm siti jamumall tu buat , dgr doa nabi yunus & ayahnya pon pujuk skali suh kluarr . last sekali hari yg sama gak bersalin . smoga dprmudahkan urusan awk ye 🫰🏼

2mo trước

wah..byk tips ni.. boleh cube niii..

bersama dgn suami😅😂😅🤣

Bykkan zikir & exercise