Bila kali terakhir anda?

Jom kongsikan pengalaman! Bila kali terakhir anda masuk dewan di bawah ni ya ibu-ibu?🥰 Min tahun lepas, 2019✨

Bila kali terakhir anda?
1041 Các câu trả lời

14/11/2016 pukul 6 pm....tapi bersalin 15/11/2016 pukul 5.05 am... masuk wad 15/11/2016 pukul 10 pm..sbb apa lama sbb ada bleeding time bersalin....kne pantau 100%.ni masa anak first...y second ni xtaw la...harap dipermudahkan la...

10.12.2015...then skrg pregnant lg... alhamdulillah 5tahun tanpa di rancang...rezeki dtg hati gembira 😁 xminum ubat apa² pn...anak ke 3 dgn ke 4 jarak 3thn sj...semua tanpa minum ubat perancang...

2020 musim pandemik..betul2 sedih..suami blh hantar sampai pintu dewan besalin lps tu selesai besalin hari nak balik baru dpt jumpa semula...bertabahlah wahai IBU2 yg nak besalin musim covid ni...

Saya dari wad terus masuk Maternity Operation Theatre (MOT), bius penuh badan. 😃 Setiap kali mandi, dan lihat luka czer, kenangan ini sentiasa dlm ingatan. 2/4/2020. Lgi2 masa PKP.

4y trước

Mommy hebat ni💪🥰

insya'allah Soon 21/10 ☺️ minta doa dri kakak2 semoga urusan sy dan anak sulung sy dipermudahkan dan dilancarkan hari persalinan ya ❤️ Aaminn

2016..tapi on 2019 sy pregnant, dr sahkan molar pregnant, buat d&c..result slepas 1bulan, kandungan sy adalah normal n ianya kembar..tuhan saja yg tahu betapa sedihnya saya..

Buln februari 2008 kli terakhir so now sy hamil dh 37 mnggu 2 hari setelah hmpir 13 thun x msuk dewan bersalin.. moga di permudh kn nti amiinn..

4y trước

Trima ksih min.. moga doa di berkati.. aamiinn..☺️

25/3/21 ank sulung , sye berumur 23 tahun . sye fobia dan trauma bile engt balik . rezeki sye dapat dokter yg x baik . alhamdulillah nurse baik² cume dokter .

2009 last masuk sini masa baby 1st 2021 baby 2nd semoga dipermudahkan urusan selepas 12 tahun ... syukur alhamdulillah...

2018 bulan 9... insyaa allah bulan ni atau bulan 8 nk msuk plk ..doa utk smua ibu2 selamat beranak n dipermudahkan sgalanya2