Makan hati dgn suami

Jadi isteri ni asek kne makan hati je ke ngn suami, dia je ke pike angin dye, kita buatkan sarapan tk nk mkn, tknk bckp pdahal hal kecik je, ingat kita ni ape ea😞😞😤 dh lh tk pnh jaga hati bini, tolong2 ke ape ke mmg jauh skli hmmm bininya tgh preggy pon prangainya sama mcm bujang dulu 😔 tk reti la nk slow talk klau keras kpala je 😒😔

15 Các câu trả lời

slow talk ape yg kite xkenan pasal die ..tp ada caranye ..jgn kite membentak masa nak bercerita ape yg kita xkenan dgn perangai suami,kena tunggu mood ok,cool ..klu masa tgh panas ,kite plak membentak xjaga tone suara ,mmg kebabom la jwb nye

4y trước

Betul. Sy ni dibesarkan cakap kasar, suara tinggi kuat melenting. Sbb takut suami prgai mcm sy. sy cuba la adjust ckp lembut2. Spya suami ckp elok2 juga. Hehe lama2 biasa.