Susu KARIHOME mama

Isteri saya masuk 26 minggu pregnant. Dr awal tahu pregnant masa 8 minggu smpi recent belikan Similac Mom. Tapi ini atas saranan makcik untuk minum susu kambing elok untuk kurang kan kuning baby dan baik untuk kulit ibu. Ada yang berpengalaman consume susu ni sepanjang pregnancy? #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

Susu KARIHOME mama
3 Các câu trả lời

Saya peminum susu kambing. Susu kambing sesuai bg sesiapa yg ada laktosa intolerance. Saya tak minum susu Karihome Mama sbb tu susu formula sebab nak elakkan gula tambahan (saya ada alahan juga dgn gula tambahan) So, jika isteri tuan tiada masalah alahan, tiada laktosa intelorance, blh sangat consume karihome Mama tu. Saya suka Susu Karihome original, 100% susu kambing tu memang sedap dan sesuai dgn saya. apply free sample je dgn website karihome 😁

3y trước

Alhamdulillah dia tiada alahan. Susu karihome original boleh juga ye utk ibu mengandung? Okay nanti cuba dapatkan sample. Habis setin yg ni boleh cuba original pulak. Terima kasih share ye

Karihome mmg okay selalunya. Mmg lagi bagus susu kambing dari susu lembu

3y trước

Karihome ni memang okay, even utk bagi ke anak2 pun. Tapi mahal sikit laa. Nak try boleh 😁

saya amalkan anmum materna

3y trước

Ada sample hari tu tp perut isteri memulas lps minum..