Cleft lip / Sumbing bibir 🤍

Ingat lagi tak, saya penah tanya dulu pasal cleft lip.. "kalau detect cleft lip masa buat detail scan, ada kemungkinan akan tertutup semula tak sebelum lahir?" lebih kurang begitulah soalannya.. Alhamdulillah, baby saya dah lahir dengan sihatnya 3.22kg.. sekarang dah 3bulan dah pun & insyaAllah bulan depan akan buat operation lips.. doakan baby Atiya sentiasa sihat sehingga selesai semuanya ya ❤️☺️

Cleft lip / Sumbing bibir 🤍
33 Các câu trả lời

Hai baby,acik doakan semoga Allah permudahkan segala urusan baby Atiya ye. Semoga membesar dgn sihat dan menjadi anak yg solehah, berjaya di dunia dan di akhirat..Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️

Comeynya awk syng...acik ade ank sdra sorang yg cleft Lip ni.. Insyallah,smoga dipermudhkn smua urusan n smoga sihat sntisa..Aammiinn🤲

Masya Allah tabarakallah... Moga urusan berjalan lancar dgn baik tanpa mudarat 🤲💐

3y trước

Aamiin allahuma aamiin ☺️🤲🏻

semoga semuanyaa dipermudahkan ya awak. 🥰🤲🏻 btw maaf tanya, cleft lip ni sebab faktor keturunan ke ? ☺️

3y trước

Betul. Rezeki Allah nak bagi kan.. kawan saya pun prgnt 20minggu, baru start mkan vitamin.. tp baby dia okay je.. 😊

❤️ you baby Atiya. Nadine dah selesai operation lip and palate. skrg dh 10 bulan dah. alhamdulillah

hye sayang ...untie doakan awak sihat dan dipermudahkan segala urusan yaa ...tetap sihat yaa cantik

semoga dipermudahkan dan baby selamat menjalani pembedahan..get well soon sayang🥰🥰

salam boleh tau Kos berapa kena sbb anak saya pun sumbing tapi lagi teruk Dari ni ,

Amin..semoga atiya sentiasa sihat dan jd ank solehah penyejuk hati keluarga ❤️

Atiya comey sgt putih.. InsyaAllah moga urusan pembedahan berjalan lancar aminnn