Cleft lip / Sumbing bibir 🤍

Ingat lagi tak, saya penah tanya dulu pasal cleft lip.. "kalau detect cleft lip masa buat detail scan, ada kemungkinan akan tertutup semula tak sebelum lahir?" lebih kurang begitulah soalannya.. Alhamdulillah, baby saya dah lahir dengan sihatnya 3.22kg.. sekarang dah 3bulan dah pun & insyaAllah bulan depan akan buat operation lips.. doakan baby Atiya sentiasa sihat sehingga selesai semuanya ya ❤️☺️

Cleft lip / Sumbing bibir 🤍
33 Các câu trả lời

MasyaAllah comel 🥰 Amiinnn moga dipermudahkan semua urusan Atiya nantii 🌸

Semoga dipermudahkan segala urusan & operation berjalan dgn lancar. Amin

She is so beautiful ❤️ semoga dipermudahkan segala urusan. Aamiin.

Aamiinn , alhamdulillah.. terima kasih semua doakan Atiya 🌹😊😊

Comel nya subhanallah. Semoga dimudahkan urusan operation nanti. Amin

Aminn.. Semoga cepat sembuh ye syanggg.. Comel betol baby 😍

semoga semuanya baik2 shj utk.baby atiya,,membesar dgn sihat

MasyaAllah comel baby nya.. semoga dipermudahkan semuanya

Aamin ya rabbal alamin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

semoga Allah permudahkan urusan akak amiin iya Allah