pkp ohh pkp

Im almost 33weeks tp barang baby 1 apa pun x prepare lg..ermmm...?..

2 Các câu trả lời

Jgn risau sis.. Masa PKP kita byk xde income, x cukup duit. Simpan utk keperluan dulu masih awal nk beli brg baby jgn risau, sy beli barang anak pn masa 2minggu nk induce 36 weeks.. Beli baju anak yg dpt set 1pek 4helai sb nk elak pbazirn. Anak pula dlm masa sebulan cpt mbesar, 2bln saiz newborn dh muat.. Mostly baju newborns mse baru lahir xmuat sb anak kita kecil je saiz. Inn sha Allah sempat sis jgn risau

Insyaa allah sempat lagi sis.. boleh beli slow2.. beli yg paling penting dulu..