kampung

Ade tak dekat sini mcm saya.. Sy mengandung anak sulong, jauh duduk di sarawak sekarang.. Ta boleh balik lg sbb PKP. Kandungan dah 29 minggu.. Hmmmm agak2 klau hbis pkp boleh balik semenanjung tak ye? Sy tak ada pengalaman.. Dduk di perantauan berdua je dgn suami.. Barang bby 1 pon ta beli lg?

1 Trả lời

Boleh kott, cuba call balai polis berdekatan untuk sahkannya sebab masih dengar lagi di sana ada lagi zon merah