Barang bayi murah

saya due bulan 1 ni , Mana nak beli barang barang baby yang murah? Sebab suami terkesan dengan pkp, modal tipis je nak beli barang. Ada yang boleh recommend ? Hanya bertanya.#firstbaby

1 Trả lời

beli kat shopee. skrg ni tgh sale 12.12 mesti banyak yg murah². free shipping. tak pun kat pasaraya besar pun ada mcm tesco,enconsave,mydin. kat kedai baby pun ada yg murah mcm manjaku kalau pnd pilih². yg boleh ikut bajet kita. semoga puan sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki selalu.

4y trước

amin ..