Mencari kenalan ?

Ibuu2 skarangg umur berapa dah berapa orang anak ?? Mengandung anak pertama umur berapa ? Saya mengandung anak pertama umur 16 .. Sekarang 17 anak 14/07/2019 ni masuk setahun ? hehehe alhamdulillah rezeki awal

175 Các câu trả lời

Sy kahwin umur 27. Now umur 29 baru pregnant anak pertama. Bakal jadi ibu tahun depan umur 30. Baby skrg 13w.

Saya pn mgdg ank ptma 16thn skg ank ptma dh 8thn,sy tgh mgdg kn ank kdua🤗🤗🤗 tgu due jea😁😁😁

Ngandung umur 24, skrg 26... Ank dah 1tahun 10bln... Alhamdulillah skrg tgh pregnant 9weeks for scond bby...

Hi³ Salam knal³... Sy pregnant ank prtma umur 17🤭. Skrg sy pregnant ank ke5.. Umur 31👌✌️😂😊

Skrg umur saya 22 tahun... Anak first masa umur saya 21... Bulan 12 ni menanti anak kedua pulak... Huhuhuuu

Ank sulung skrng dh 15 tahun...umur sy 30..skrng tngh bwk perut ank no 6

Saya umur 28 tahun anak dah 3.. Anak first sy dpt mase umur 20thn 😊 .. Skrg sy tgh prgnant ank no.4 😉

saya first pregnant anak pertama umur 16 . twins lelaki . now 22 baru pregnant anak ke tiga 😄😅

5y trước

sama saya .. first pregnant 16 baby boy .. bestnyaa dapat twinss 😍😍

Saya 25 ... Tahun lepas kahwin.. Tahun ni baru ade rezeki anak first.. Doakn says Dan anak sihat 😊

Kahwin umur 25. Umur 26, miscarriage 2 kali, umur 29, dapat seorang baby girl yg comel. Alhamdulillah..