Keputihan coklat

Hi ibu2..normal ke keluar keputihan berwarna coklat di minggu keenam pregnancy??

7 Các câu trả lời

Lain org tak sama sis. Mcm sy kluar jugak. Byk. Sampai 11w. Risau sy. Sy g hosp, dr ckp treated mscarige. Alhamdulilah lps tu tak kluar dah. Sory gambar kotor. Btw pape pun yang tak normal, ccpt g hospital. Jgn tunggu n tnya kat sini. Nt myesal tiada guna . 🥹

2y trước

salam puan maaf saya tanya ni setelaah 2 bulan. boleh sy tahu tak pian keluar mcm ni sekali tu atau bnyk kali? sy keluar mcm ni semalam tapi lagi pekat. tade sakit apa2 . dan pergo hospital doc kata mybe darah lama je. sbb semalam scan punasih nmpak kantung shj. harini saya 7w. doc suruh tunggu beberapa hari lagi repeat scan

Saya dah cek di klinik KK ..dr ckp kalau sikit2 keluar dan tak hari2 xperlu risau .kalau mkin hari mkin byk kluar dia sruh gi hspital utk cek balik..terima kasih yg respon prsoalan saya..

tak normal. kalau coklat2 tu rasanya bukan keputihan je. tp da bercampur darah. maybe ada bleeding tapi sedikit. dan darah tu darah lama, dah oxidize. pergi cek doktor ye

kalau berterusan, tak normal. kena pergi klinik. kalau dah stop, mungkin sbb penat. so kena bykkan bed rest, jgn buat kerja berat.

kalau non stop, X normal sbb tanda2 gugur

kenapa x terus rujuk doktor sis?

better pi cek