Keputihan berwarna coklat

adakan berbahaya keputihan berwarna coklat ketika trimester pertama ?

6 Các câu trả lời

saya pun ada spotting coklat jugak since 4w skrg 9w, cek doktor, dia bagi ubat kuat rahim. Banyakkan rehat & jangan angkat berat. Dr anggap ancaman keguguran (sebab 1st time pregnant) perubahan dkt rahim.

5mo trước

dr takda ckp apa2 ke sbb sy pun dh lama klur mcmtu dri 5w smpai 8w ada risau pulak dia cuma bgi ubt kuatkan rahim je .

hi sis.. sis pergi je klnik.. snap gmbr tnjuk pd doc.. sbrg spotting coklat or bleeding cepat2 pergi klnik/hspital tau. tak kisah sikit or bnyk.. lpstu prgi klnik yg mmg khas ibu anak..

Salah satu simptom ancaman keguguran. Jika di awal kehamilan, boleh jadi sbb proses penempelan. Dapatkan pemeriksaan dgn doktor.

Sy pn sma mcm sis.. Spotting coklat.. Sis skg mcmna? Dah cek doc?

Lekas pi hospital check. Takut ada apa-apa terjadi

gatal tak keputihan tu?