Capsule Roselle

Hi ibu2..maaf nak mintak pendapat, ada x ibu dalam ni yg consume capsule Roselle? Ada kwn cerita pengalaman baby lahir bersih bila amalkan roselle.. Mohon pencerahan, jgn kecam..

Capsule Roselle
1 Trả lời

sblm consume tye doc. jgn consume ubt sbb kawan kate bagus, makcik kate elok. refer dgn doctor dulu. setiap condition bdn org x sama. mungkin dgn org tu bagus, dgn momy x bagus. jgn risk kn diri dan baby.

2y trước

tu lah. nnti bila x sesuai kalau jadi pape dkt bby kwn tu xde nye nak bagi anak die ke kite. plg tdk pon die ckp die mkn elok je, kite je yg salah cara makan.