Ubat Keputihan

Mommy semua nk tanya ubat keputihan yang masuk melalui faraj ni memang macam ni ke.? Or jenis capsule.? Tengok google capsule was was pula

Ubat Keputihan
19 Các câu trả lời

ubat ni cepat cair dngn cuaca panas ..jdi lepas dpt ubat ni perlu letak dalam peti ais...sebelum tidur keluarkn dlm peti air 30 minit bru gune...sye pernah alami mcm sis...ape sye buat pergi klinik mntk tukr sbb ubat cair...itu shja

4y trước

tak ade ape2 kesan pun...nnti bila dlm faraj pun mmg akan cair...

ubat untuk keputihan memang banyak jenis sis . tapi untuk yang pregnantcy ni tanyee doc jee . sebab kang da salah gunee , ganggu at baby lak

jgn dguna sis sbb saya kemarin nak guna dia cair sbb benda tu capsul jadi xdpt nak guna sya buang je

4y trước

ok

Biasanya ubat ni lepas masukkn 3,4 jam mmg akan cair. Sy pon ada guna ubat ni.

ubat ni dah cair ni...ubat ni kna simoan dlm peti sejuk..xboleh kena panas.

sepatutnya tak cair mcm ni... sblm ni sy da juga brp kali guna ubat ni.

Ubat ni kena buh sentiasa dlm peti ais nak pakai baru ambik

yup..mcm bullet..mcm ubat demam kanak2 yg masuk ikut punggung tu...

kapsul la ni dh cair sis tak smpn kat peti ke?biar x mencair

Saya prnah guna ubat mcm ni.... Ubat sis tu dah cair tu.