tolong says smua

Anak sy da nak 8 Bulan...sampai skrg sy bagi full bf....sejak lahirkan X da Mai period...ni tiba3 harini Mai period byk2...sakit gila2...sy period dulu X sakit punya....setahu sy bkn klau bf penuh X Mai period sampai Kita wean baby off...?...tolong sy smua...sy even check upt.. ingat pregnant ke APA...but Mai negative...so X pregnant ahh...but risau sy...sblm Tu...selama 3 Bulan sy kluar yellow discharge...semalam pun kluar...harini tiba2 Mai period...kenapa ye...ni mmg period..atau benda lain...

1 Trả lời

tak semestinya kalau full bf tak mnyusu. kalau sis rasa sakit lain drpd yg lain baik sis berjumpa dgn doc,takut ada penyakit dalaman yg kita tk nmpak