Yg berpengalaman,,

Ibu2 yg ada pngalaman,apa brg yg perlu dibwa ke hospital nnti? pampers? lampin? contoh : Baju baby lgn pjg - 2 pasang Selain dri tu? Sorry sbb first time..pun kemas barang sorg sbb pjj dgn suami ... thnk u

1 Trả lời

Sy letak baju utk 3 hari. Setiap 1 hari ada set, baju yg sekali sarung kaki tu,booties,barut,pampers. Then sy letak 1set tuala dengan mandian dan minyak ubat. 1 set lagi selimut,bantal busuk. Utk mommy mcm biasa lah

5y trước

alright thnks ye