Anak syurga mama

Ibu2 tolong sedekahkan al fatihah utk anak saya Amanda Azzahra yang sudah meninggal pada 14 jan lalu sewaktu umur 5 bulan. Sebab meninggal biarlah dirahsia kan😔. Perit untuk diulang2 kembali... Mama rindu amanda. Mama rindu nak peluk anak mama. Anak sulung mama yang paling mama cinta. Yang takkan pernah terganti dgn yg lain. I love you Amanda Azzahra. Damailah kau disana anak syurgaku. ❤️😌

Anak syurga mama
142 Các câu trả lời

salam takziah sis hrap sis dan husband kuat mnpuh dugaan ni..insyaallah dia mnggu sis dan husband dpintu syurga..al fatihah