Al-Fatihah utk ank syurga sy, time kasih teman mama selama 13mgu 🥹

Anak syurga

12 Các câu trả lời

Bersabar ye ibu,, ibu seorang wanita yang hebat,, Allah hadiahkan anak syurga buat ibu

bole share mcmne terjadi .if you don't mind..moga Allah permudahkn semua urusan sis

takziah. semoga awak kuat. inshaa Allah nnti Allah gantikan dengan lebih sihat 🤲

Takziah. Mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lebih baik drpd sisi-NYA

sama dgn sy.. 12 minggu 3 hari.. harini pegi klinik da xde jantung bby

salam takziah sis *peluk* moga sis kuat, Insyaallah ada rezeki sis

salam takziah sis..boleh tau macam mana dah xde jantung baby?

Innalillahiwainnailaihirojiun. Salam Takziah

salam takziah. stay strong.

Boleh tahu apa punca ?