Bleeding hari ke 5

Hi ibu2, sy skg 6w4d. Hari ini hari yg ke 5 sy bleeding tapi tak banyak. Hari yg ke 2 dan 3 saja darah beku keluar. Dah jumpa doc semasa start bleeding, doc suruh balik tanpa bg apa2 ubat. Doc kata mungkin baru nak menjadi sbb scan melalui bawah nampak ada titik2 putih seakan2 bby nak menjadi ataupun kandungan 50/50 sama ada menjadi atau tak. Bg tempoh 2 minggu baru jumpa doc balik. Sekarang sy mgalami sengugut yg teruk, mcm mana nak kurangkan sakit ini?? Saya dah terlalu pasrah sgt dah😭😭😭😭 ini kandungan kedua

1 Trả lời

Semoga takda apa yg teruk ya. Saya pun ada bleeding dulu waktu 7 weeks. scan dari bawah, masih titik kecil which is baru naknmenjadi. dua minggu Lepas tu scan barunampak. dan ada heartbeat. skrg anak setahun dah umur. Jangan stress Puan. semoga ada keajaiban utk Puan...