petua nak hamil

Ibu2 smua boleh kongsi x petua/ikhtiar nak hamil? ? Terima kasih

46 Các câu trả lời

Saya dah nak setahun kawin.. Alhamdulillah pregnant 7minggu.. Saya amalkan folic acid appeton.. Tahan 3bulan...

Sy try ikot ni sis..yg paling sy utamakn keselesaan waktu bersama dan no 5 serta 6 sy kerap buat..goodluck sis

Saya ada baca, kerap bersama dengan suami pada waktu nak dekat kesuburan dan waktu subur awak.

Amalkan eat clean & rajin berjemaah subuh suami isteri mohon doa lepas solat.. In Shaa Allah

Sy 5 tahun penantian,sy bru makan sebotol madu turky wawa zainal..alhamdullah skrg dah 14w.

Amalkan eat clean kalau awak overweight.pastu check waktu subur.nanti senang lekat

Amalkan mkn makanan sunnah. Da tiap kali solat mintak kpd Allah bnyak2. ☺️

Amalkn madu ajaib turki.. Yg wawa zainal jual tu.. In sya Allah..

Boleh cuba folic acid dan jangan lupa banyakkan berdoa