Petua elak Jaundice?

Hai semua ibu2.. Boleh kongsi makan utk elak jaundice baby semasa hamil? Nak cuba ikhtiar.. Trauma pengalaman anak sulung jaundice sebulan lebih.. Huhu...tq all mommies??

2 Các câu trả lời

Setahu sy, jaundice x boleh dielak.. cuma ibu kena mkn mknan berkhasiat supaya boleh susukan baby secukupnya setiap sejam / 2 jam..

5y trước

Kalau xnk bg lama, just kerapkan bf bby shj sis.. baby sy kuning sikit sgt mengikut hari.. xsampai seminggu dh okay.. sy dr O, husb drh B, so risiko kuning lg tinggi..

Anggur hitam. Boleh cuba

5y trước

Ok tq sis.