Perancang sesuai untuk yang belum period

Hi ibu² semua. Nak tanya ni, kalau tak period lagi lepas bersalin (macam saya dah 6 bulan), perancang apa ya yang sesuai guna? Kalau ambil pil, takpe ke kalau tak period dulu? Sebab dia kan ikut kitaran haid. Risau pulak hm.

4 Các câu trả lời

menyusu badan penuh ke? kalau ya normal period xdtg. pil perancang Noriday x ganggu hormon penyusuan. Kalau period Masih xdtg masih normal. Tp kalau terlebih byk dr biasa yg itu saja kne watch out

Tnya nurse kk tmpt awak cek anak ye..nnti nurse akan bgtau ape yg ok ape yg boleh n ape yg xboleh.

Dapatkan nasihat drpd doktor

tanya doktor.