Denyutan di bawahp perut

Hi ibu2.. saya terpegang bawah perut selalu especially waktu malam sblum tidur. Sebab sy kena usap dulu baru dapat tidur. Semalam saya terasa mcm ada denyutan kat bawah perut saya. Adakah itu berbahaya? Denyutan tu terasa sgt. Btw sy nak masuk 16minggu dah. Mohon penjelasan ye ibu2 yg berpengalaman🙏🏻

2 Các câu trả lời

Denyutan tu berapa lama ? Kalau 5 minit tu nama baby hiccups . Baby sendu so mommy boleh ja minum air takpun biarkan .