Tolong!!!!!!!!

Saya 20w5d....memula first Masuk 20w, Ada rasa denyutan di perut tapi tak confirm la dia kick ke sedu sbb ni pregnant anak first. Active sangat baby time tu lebih2 lagi start kol 11mlm sampai 2pagi camtu still rasa denyutan Di perut ni sampai ke vagina terasa sekali denyutan tu. tapi sekarang dah 3 hari baby tak respon apa2 walaupun saya usap manja2 perut ni.. takde rasa denyutan lansung... tak apa ke? 2/3 ni baru jumpa doktor...

1 Trả lời

Dah jupe dokto ke... Apa kata doktor

5y trước

Dah jumpa dok. Pas misi check jantung bb suma ok then dok cakap len kali kalau baby tak berasa gerak pegi klinik trus. Tu jew.. hmm