Due bulan 6

Hi ibu2 , sapa yg due bulan ni , bulan 6 , saya 30/6 tapi perasaan takut tu selalu datang 😭 , rasa takut sangat nak bersalin , tp org lain boleh , takkan kita tak boleh kan 💪🏻 tapi taktahulah perasaan takut tu tkhilang 😭😭 sapa due bulan 6 komen##bantujawab #SeriusTanya #bantusharing #bantusharing #bantusharing #bantusharing

24 Các câu trả lời

Sama due bln 6…perasaan tkut tu xde sgt cuma kdg terfikir bkn2..boleh ke x aku nk teran sbb sy ni jnis kecik kurus..yg tu selalu bermain dlm minda..sy plk jenis selagi xrasa sakit n xmsuk wad selagi tu msih boleh rse rilek lgi 😅 hrp semua baik2 saja n dipermudahkn urusan kite

saya. rasanya normal hjung2 ni rasa begitu. mimpi pun pelik🤣🤣. takpe kita serah sahaja pada DIA ya. InshaAllah yang baik2. sakit memang sakit, tapi nikmat nampak anak depan mata InshaAllah. semoga urusan kita semua dipermudahkan. aameen2

Haa sama la sy dulu pun perasaan mcm tu, tp suami la yg bg kata2 positif, jgn terlalu byk fikir, hadap je awak, nak tak nak kena push jugak😅😅😅 semoga dipermudahkn urusan awak ye, doa byk2 insyallah segalanye akan berjalan lancar

hakak due awal bulan 8,anak ke3..pun takut sgt²..Smpai pikir hidup mati. tambah pulak jarak 7tahun.. pstu skrg ni ada mdd dgn anxiety.. bertambahlah perasaan takut tu..

Saya ada juga rasa takut dan nervous. Saya lawan takut dan nervous dangan didik diri bertenang. Bukannya best pun takut dan nervous ni. 😅

Due kita sama . Walaupun takut tapi saya pulak tak sabar baby keluaq , banyak ii zikir selawat sis inshallah semua dipermudahkan urusan

sy due akhir blan 7, tp skrg baby kerat mengeras, rse sakit belakang pon kuat. adoi risau xnak branak awl2 😭

30/6 hari jadi saya tu . awak boleh. mesti boleh. berjuang demi anak. kena kuat

Samaaa🫣🥹🥹 tak tahulaa apa nasib badan ni nak bersalin nanti.

sy yg due awal bln 7 ni pun hari² fikir psl brsalin takut sgt😆